Väggkalender med humor

Strunta i vackra naturbilder eller uppmuntrande citat. Välj istället humor på din väggkalender. Humor och skratt förlänger livet betydligt längre än en bild på silvergran från norska fjällen…

Kalender för ”Bråttomjobb”

Hur ofta har du inte hört en kund som säger att de vill ha jobbet utfört ”helst igår”. Det är nu möjligt med en fantastik bråttom-jobb-kalender för alla som har extra bråttom.

bråttom-jobb-kalender

Bilden kommer ifrån Skrattnet.se

Här har man tagit hänsyn till alla som stressar sig igenom arbetslivet. För det första ska de flesta arbeten vara klara ”på fredag”. Därför har man valt att lägga in tre fredagar per vecka i kalendern. Först kommer tisdag, sen onsdag, torsdag och sedan tre fredagar.

Någon helg finns inte men en ”org-dag” då allt ska organiseras eftersom man förväntas jobba de andra dagar med allt annat än organisation. Med sex arbetsdagar kan man lugnt hinna med allt som egentligen skulle pressas in på fem dagar.

Varför är måndagar borta? Vilken dag hittas flest sjukdagar? Flest bakfyllor? Flest ågren för att gå och jobba? Genom att ta bort måndagen kan alla jobba – jämnt.

Självklart har man tagit bort fredag den 13:e så att oturen sorteras bort. Dessutom har alltid veckans sista fredag det datum som kommer först…

Så om en kund kommer in på onsdag (15:e) och beställer ett jobba och säger ”jag skulle behövt det igår” så är det inte några problem. Genomför jobbet under två dagar vilket gör att de kan levereras på fredagen. I detta fall är det datumet den 10:e.

En simpel, enkel och genial lösning som underlättar för både kund och leverantör. Få sakerna innan du beställt dem och njut av veckor utan hemska måndagar. Hur detta företag hanterar fakturor och betalningsdagar framgår däremot inte.

Retrokalendern 2019

En kalender för oss som gärna minns tillbaka till tiden ”då allt var så mycket bättre”. Retrokalendern lyfter upp hur Sverige såg ut på 50- och 60-talet med härliga affischer, reklambudskap och bilder. Det finns även retrokalendrar från både 70-talet och 80-talet. Välj själv hur retro du vill vara?

Dessa kalendrar sprider inte bara glädje utan även en snygg inredningsdetalj. Flera retrosaker och retrospel är idag riktigt populära och det anses vara en komplett inredningsstil.

Familjens Roliga

Det finns vissa situationer som alla familjer kan känna igen sig i. Detta inte minst barnfamiljer. Det är dessa situationer som är illustrerade i ”Väggkalender – Familjens roliga”. En bild per månad som sätter tummen på det komiska i vardagen när hämtning, lämning, matlagning, städning och kärleksliv ska pusslas ihop i vardagspysslet.

Spara / dela med dig av roliga skämt
  • Facebook
  • Maila artikeln!