Testkörning av sportbilen

Renault-coupe-cab-miljo-road-strandMannen var ute och testkörde sin nya, dyra och sportiga cab, när det blev lite mindre trafik tryckte han ned gaspedalen och var snabbt upp i över 160, plötsligt ser han blinkande blåljus i backspegeln … den lilla djävulen som redan satt på hans axel viskade ”Gasa ifrån han” varvid han tryckte ned gaspedalen ännu mera.

Redan efter nån sekund visslade han fram i över 200 knyck men då kom tanken ”Vafan håller jag på med” upp i hans adrenalinstinna hjärna, direkt släppte han av och vek några hundra meter senare i på en parkeringsplats, stängde av bilen och inväntade polisen.

Polisbilen parkerade bakom och polisen gick sakta fram till fortköraren, väl där så tittar han snett på föraren och utbrister:
– Är det bara j-a idioter ute på vägarna i dag!!

-Det är fredag och klockan är kvart i sex, fortsätter polisen, jag slutar om 15 minuter och jag har haft en otroligt jobbig vecka å jag vill bara hem till frugan.

– Jag ska ge dig en enda chans, säger polisen, om du kan ge mig en förklaring varför du körde för fort, en förklaring som jag aldrig någonsin hört under mina 20 år som trafikpolis, då ska jag låta dig gå …

Hjärncellerna gick nu på högvarv hos sportbilsägaren och efter några bara sekunder sa han:

– Joo, förra veckan så tog frugan sitt pick å pack å flyttade ut, hon flyttade visst in hos någon polis på andra sidan stan å när jag såg blåljusen så blev jag så j-a rädd att det var han å han skulle lämna tillbaka kärringen …

– Trevlig helg och kör försiktigt, svarade polisen och gick 🙂

Spara / dela med dig av roliga skämt
  • Facebook
  • Maila artikeln!