Potens behandling

Det var en man som plötsligt blivit impotent. Efter en längre tids frustration bröt han till slut ihop och gick till läkaren. Efter en grundlig undersökning säger doktorn:
– Jag har dåliga och goda nyheter, det dåliga är att musklerna runt din penis har förtvinat och det är tyvärr obotligt.

– Och de goda nyheterna? Frågar mannen med paniken i halsgropen.

– Det finns en experimentell behandling, men den kan slå fel. Det går ut på att man implanterar musklerna från en elefantunges snabel i penis.

Mannen tänker över saken i några sekunder och säger sedan:
– Tja, jag kan inte tänka mig ett liv utan sex, och jag skulle ångra mig för evigt om jag inte försökte någonting, så vi prövar.

Så läkaren utförde ingreppet och allt gick som planerat.

Några veckor senare går mannen ut med sin flickvän till en restaurang för att fira sin nya utrustning. När de sitter till bords känner han hur det rör sig i skrevet, först tycker han att det är trevligt och bra, de har inte träffats under de sista veckorna och den nya utrustningen verkar vara pigg och alert.

Men efter ett tag börjar det trycka på mer och mer och det gör riktigt ont, för att dämpa smärtan så drar han försiktigt ned gylfen.

Plötsligt snor sig mandomen ut ur byxorna, glider över bordet, greppar en källarfranska från brödkorgen och försvinner snabbt ned i byxorna igen.

– Wow, utbrister den chockade flickvännen, det var häftigt, kan du göra det en gång till?

Med tårar i ögonen och högrött ansikte svarar mannen:
– Kanske, men jag vet inte om jag får plats med en fralla till i röven …

Spara / dela med dig av roliga skämt
  • Facebook
  • Maila artikeln!